На День Запоріжжя зварять 300 літрів кулішу за секретною козацькою рецептурою

Варитимуть козацький куліш у Запоріжжі спеціально навчені люди з санітарними книжками

На День міста у Запоріжжі зварять 300 літрів козацького кулішу у величезному казані. Про це під час прес-конференції, присвяченої підготовці міста до свята повідомив керівник Департамент розвитку підприємництва Запорізької міськради Володимир Жуков, передає кореспондент порталу Depo.Запоріжжя. Куліш варитимуть у неділю, 9 жовтня. Його рецептура не розголошується. Жуков зазначив лише, що варитимуть його спеціально навчені люди – усі з санітарними книжками.

Напередодні, 8 жовтня, запоріжців пригощатимуть смаженими куриними крильцями, які готуватимуть на величезній сковороді – майже три метри в діаметрі.  

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme