Авторка неймовірних конфітюрів із запорізького фесту замислилася над власним брендом

За підсумками фестивалю домашнього консервування у Запоріжжі може з’явитися нова торгова марка

Авторка неймовірних конфітюрів із запорі…

Авторка неймовірних конфітюрів з перцю чилі, груші з шоколадом, грейпфруту з вермутом тощо Олена Постіна, яка представила свої мистецько-кулінарні вироби на Запорізького фестивалі консервів, замислилася над власним брендом. Про це на своїй сторінці у "Фейсбуці" написала її дочка, передає портал Depo.Запоріжжя.

"Запросили тут мою маман Олена Постіна на Фестиваль консервації. Маман думала-гадала, що на нього привозити, варила, влаштовувала нам дегустації і таки визначилася. Аджики, гострі і солодкі конфітюри пішли на "ура". На другий день довелося діставати із засіків тушонку, паштети, джеми. Результат фестивалю для нас - сидимо думаємо назву своєї міні торгової марки і будемо балувати вас смаколиками на постійній основі", - написала дочка Олени Постіної.

Нагадаємо, другий фестиваль домашньої консервації відбувся у Запоріжжі 17-18 вересня. На ньому встановили всеукраїнський "консервний рекорд"

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme