Запорожці стали частіше труїтися продуктами

Настала спека, і в Запоріжжі захворюваність гострими кишковими інфекціями за тиждень збільшилася на 40%

Про це порталу Запоріжжя.depo.ua повідомили у прес-службі Державної санітарно-епідеміологічної служби
Запорізької області. За медичною допомогою до лікувальних закладів звернулися 142 запорожця. Залишається високим рівень захворюваності дітей першого року життя - 26 випадків.

За даними епідеміологів, більшість захворювань городян було спровоковано в результаті вживання недоброякісних молочних (31,3%), м'ясних (24,3%), рибних (7,8%) продуктів, а також через допущених порушень правил зберігання і приготування їжі (60,9% випадків). У 30,4% випадків недоброякісна продукція була придбана на стихійних ринках.

Все новости Запорожья читайте на Depo.Запорожье

Все новости на одном канале в Google News

Следите за новостями в Телеграм

Подписывайтесь на нашу страницу Facebook

deneme