ЧС 2018
Вибори-2019
Онлайн
Сектор
Спецпроекти
Країна Укропів

Запорожці стали частіше труїтися продуктами

Настала спека, і в Запоріжжі захворюваність гострими кишковими інфекціями за тиждень збільшилася на 40%
Depo.
25 травня 2015 11:54
ФОТО: depo.ua

Про це порталу Запоріжжя.depo.ua повідомили у прес-службі Державної санітарно-епідеміологічної служби
Запорізької області. За медичною допомогою до лікувальних закладів звернулися 142 запорожця. Залишається високим рівень захворюваності дітей першого року життя - 26 випадків.

За даними епідеміологів, більшість захворювань городян було спровоковано в результаті вживання недоброякісних молочних (31,3%), м'ясних (24,3%), рибних (7,8%) продуктів, а також через допущених порушень правил зберігання і приготування їжі (60,9% випадків). У 30,4% випадків недоброякісна продукція була придбана на стихійних ринках.