У Запоріжжі встановили кулінарний рекорд - посмажили понад півтора центнера риби (ФОТО)

Рекорд зі смаження цаци – дрібної рибки типу кільки встановили у Запоріжжі сьогодні, 20 травня

У Запоріжжі встановили кулінарний рекорд…

Рибу смажили просто неба у рамках гастрономічного фестивалю, присвяченого дню народження найстрішого району Запоріжжя – Олександрівського. Йому виповнилося 83 роки. Основний продукт для рекорду – риба, був обраний невипадково, адже тема гастрофесту "Едем на море". Частина Олександрівського району на два дні перетворилася на старовинне курортне містечко. А цаца – дрібна смажена рибка – один із символів таких містечок.

Для фестивалю насмажили 20483 рибок – 154 кілограми й таким чином встановили новий кулінарний рекорд і Запоріжжя, і України.

Спробувати рибу могли усі охочі.

Раніше портал Depo.Запоріжжя повідомляв, що на честь дня народження найстаріший район Запоріжжя перетворився на старовинне курортне містечко.

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme