Запорожці труяться молочними та м'ясними продуктами

У Запоріжжі зареєстровано 164 випадки гострих кишкових інфекцій

Про це порталу Depo.Запоріжжя розповіли у прес-службі Держсанепідслужби у Запорізькій області. Згідно даних епідеміологічних обстежень вогнищ ГКІ частка харчового шляху передачі складає 96%.

Серед причин захворювань ГКІ найбільша питома вага припадає на молочну продукцію - 31,9%; м'ясну продукцію - 30,5%; рибну продукцію - 11,4%. Питома вага харчових продуктів, придбаних на стихійних ринках становить 24,1%, узаконених ринках - 21,3%.

У 53,9% випадків ГКІ пов'язані з продуктами харчування, які вживалися з порушенням правил зберігання і приготування в домашніх умовах.

Все новости Запорожья читайте на Depo.Запорожье

Все новости на одном канале в Google News

Следите за новостями в Телеграм

Подписывайтесь на нашу страницу Facebook

deneme