Запоріжці масово труяться овочами та фруктами

Овочі та фрукти найчастіше ставали причиною кишкових розладів у запоріжців впродовж минулого тижня

Про це повідомляє Depo.Запоріжжя з посиланням на дані Запорізького обласного лабораторного центру МОЗ України.

Зі скаргами на гострі кишкові розлади до медзакладів Запоріжжя звернулись 79 людей. Найчастіше запоріжці труїлися овочами та фруктами – 27%, м'ясними продуктами – 17%, "молочкою" – 14,3%, рибою – 4,3%. 

Продуктами домашнього виготовлення, а також через неправильне зберігання, отруїлися 55 людей. Люди труїлися продуктами, купленими як на узаконених, так і на стихійних ринках.

Нагадаємо, у Запоріжжі на комбінаті, афілійованому з Фірташем, стався витік хімічної речовини, є постраждалі.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Запоріжжя