З варенням, маком, яблучками: Як пекти масляні млинці за перевіреним запорізьким рецептом

Масниця розпочалася сьогодні, 12 лютого, та триватиме до 18-го. Головні традиційні блюда цього тижня - млинці та вареники

Про це повідомляє портал Depo.Запоріжжя.

Заслужена запорізька майстриня народної творчості України Галина Павлів минулого року саме на Масницю показала, як пекти правильні українські млинці. Упродовж року рецепт майстрині був неодноразово перевірений, як журналістами Depo, так читачами, які звітували, що млинці вийшли чудовими. Павлів рекомендує використовувати для масляних млинців, насамперед, солодкі начинки: варіння, мак, яблучка. Адже українська Масниця це, переважно, дитяче свято, а малеча любить солодке.

Як спекти смачні млинці за перевіреним запорізьким рецептом, дивіться тут.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Запоріжжя