У Запоріжжі встановили кулінарний рекорд - посмажили понад півтора центнера риби (ФОТО)
Рекорд зі смаження цаци – дрібної рибки типу кільки встановили у Запоріжжі сьогодні, 20 травня
Рибу смажили просто неба у рамках гастрономічного фестивалю, присвяченого дню народження найстрішого району Запоріжжя – Олександрівського. Йому виповнилося 83 роки. Основний продукт для рекорду – риба, був обраний невипадково, адже тема гастрофесту "Едем на море". Частина Олександрівського району на два дні перетворилася на старовинне курортне містечко. А цаца – дрібна смажена рибка – один із символів таких містечок.
Для фестивалю насмажили 20483 рибок – 154 кілограми й таким чином встановили новий кулінарний рекорд і Запоріжжя, і України.
Спробувати рибу могли усі охочі.
Раніше портал Depo.Запоріжжя повідомляв, що на честь дня народження найстаріший район Запоріжжя перетворився на старовинне курортне містечко.
Більше новин про події у світі читайте на Depo.Запоріжжя