Сотня жителів Запорізької області отруїлися зіпсованою їжею

Найчастіше запоріжці підхоплюють кишкові інфекції через м'ясо та фрукти з овочами
 

Сотня жителів Запорізької області отруїл…

Про це повідомляє Depo.Запоріжжя з посиланням на дані обласного лабораторного центру МОЗ України.

За минулий тиждень, з 20 по 26 червня, до лікарів зі скаргами на гострі кишкові розлади звернулися 100 жителів Запорізької області. Понад п’ята частина з них отруїлися м’ясною продукцією, стільки ж – овочами та фруктами. Через "молочку" захворіли 18,2% пацієнтів, через рибу – 9%.

При цьому загальний рівень захворюваності гострими кишковими інфекціями в Запорізькій області впродовж тижня був удвічі нижчим    за середній багаторічний показник захворюваності.

Найчастіше запоріжці труяться домашньою їжею через її неправильне приготування та зберігання.

Нагадаємо, у запорізькому повітрі знову засікли надмірний сірководень.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Запоріжжя

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

data-matched-content-rows-num=1 data-matched-content-columns-num=4 data-matched-content-ui-type="image_stacked"