UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Запоріжжі майже вдвічі зросло виробництво м'яса та риби

Напередодні Дня працівників харчової промисловості влада Запорізької області відзвітувала про значне зростання виробництва м'яса птиці, риби та ковбаси

Про це повідомляє портал Depo.Запоріжжя з посиланням на прес-службу ЗОДА.

За підсумками роботи за 8 місяців 2017 року на Запоріжжі зросло виробництво замороженого м'яса свійської птиці на 75,5 %, молока обробленого – 16,3 %, риби переробленої та консервованої - 83,1%, олії соняшникової нерафінованої – 4,6 %, круп – 1,4 %, ковбасних виробів – 36,3 %, безалкогольних напоїв – 13,7%. За перше півріччя 2017 року експортовано харчових продуктів на суму 238,1 млн. доларів.

Загалом, харчова промисловість регіону представлена хлібопекарською, кондитерською, м'ясо-молочною, борошномельною, олієдобувною, рибопереробною, консервною, пивоварною, лікеро-горілчаною тощо галузями. Підприємств харчової промисловості в Запорізькій області понад 300.

Раніше портал Depo.Запоріжжя повідомляв, що на Запоріжжі фіксують спад у добувній промисловості на тлі загального зростання виробництва.

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme