На свята запоріжці масово труїлися їжею
У період великодніх та травневих свят захворюваність на гострі кишкові інфекції в Запорізькій області зросла у порівняні з попереднім тижнем майже на чверть
Про це повідомляє Depo.Запоріжжя з посиланням на дані Запорізького обласного лабораторного центру МОЗ України.
У період з 28 квітня по 3 травня з кишковими розладами до лікарів звернулися 182 жителі Запорізької області. Це на 23,3% більше, ніж було попереднього тижня, коли на гострі кишкові інфекції захворіли 148 людей. Найчастіше запоріжці труїлися молочною продукцією і м’ясом, переважно домашнього приготування.
Нагадаємо, Запоріжжя лишається осередком захворюваності на кір.
Більше новин про події у світі читайте на Depo.Запоріжжя