Два заклади Запорізької області потрапили у ТОП-100 найкращих ресторанів України
Бердянський та запорізький ресторани потрапили у ТОП-100 найкращих в суворий карантинний рік за версією журналу НВ
Про це повідомляє Depo.Запоріжжя з посиланням на НВ.
Традиційний ТОП-100 журнал оприлюднив "із запізненням": зазвичай підсумки підбивалися у травні, але цьогоріч через карантин були перенесені на вересень. Для визначення найкращих ресторанів країни були опитані 100 людей, зокрема гастрокритики, фахівці у галузі ресторанного бізнесу, а також відомі українці, що мають репутацію гурманів.
У новий ТОП-100, складений у несприятливий для ресторанного бізнесу рік, потрапили два заклади Запорізької області. Один у Бердянську – The Village, тип кухні: стейк-хаус, барбекю, європейська, центральноєвропейська. Один у Запоріжжі – Bull Butcher and Wine, тип кухні: стейк-хаус, здорова їжа.
Нагадаємо, в оновлений ТОП-100 українських багатіїв потрапили мільйонери з запорізькими корінням і бізнесом.
Більше новин про події у світі читайте на Depo.Запоріжжя