У колонії на Запоріжжі в'язню не надали медичної допомоги після бійки. Він помер

Смертельна бійка між засудженими сталася в Оріхівській виправній колонії в Запорізькій області, травмованому не надали вчасної медичної допомоги

У колонії на Запоріжжі в'язню не на…

Про це повідомляє портал Depo.Запоріжжя з посиланням на прокуратуру Запорізької області.

В Оріхівській виправній колоні №88 побилися двоє в'язнів, що перебували в одному відділені. Один із них внаслідок бійки помер від розриву селезінки. Мотивами злочину у прокуратурі називають побутову сварку, яка сталася між засудженими напередодні.

Засудженому, що завдав "колезі" смертельної травми, повідомлено про підозру у вчиненні злочину передбаченого ч.2 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження)КК України.

Крім цього Токмацькою прокуратурою розпочато ще два кримінальні провадження, пов'язані зі смертю засудженого: за ч.1 ст.140 КК України за фактом ненадання медичної допомоги медичними працівниками установи та за ч.2 ст.367 КК України за фактом бездіяльності службових осіб ДУ "Оріхівська виправна колонія (№88)", внаслідок чого стала можливою смерть засудженого.

Коли саме сталася смертельна бійка в колонії, в прокуратурі не уточнюють. Відомо лише, що підозру було оголошено 21 серпня.

Нагадаємо, раніше п'ять кримінальних проваджень було відкрито через грубе порушення законодавства в Оріхівській виправній колонії №88.

Також нагадаємо, що у колонії на Запоріжжі намагалися вбити в'язня.

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme