Заявивши про підготовку перевороту, очільник ЗОДА втік у відпустку

Очільник Запорізької облдержадміністрації Костянтин Бриль відпочиватиме до 19 серпня включно

Заявивши про підготовку перевороту, очіл…

Про це порталу Depo.Запоріжжя повідомили у прес-службі ОДА.

Голова Запорізької ОДА Костянтин Бриль відпочиває з п'ятниці, 4 серпня, – цей день він взяв за власний рахунок. Офіційна тарифна відпустка губернатора розпочалася у понеділок, 7 серпня. Відпочиватиме Бриль два тижні - по 19 серпня включно.

Де саме проводить відпустку очільник ОДА, невідомо. Розпочалася вона у Німеччині у місті Фленсбург. Там, в районі Мюрвік, 4 серпня Бриль був присутній на присязі сина – громадянина Німеччини, який став курсантом військово-морського училища в Мюрвіку. Цим фактом запорізький губернатор похизувався на своїй сторінці у "Фейсбуці".

На час відпустки голови ЗОДА його обов'язки виконуватиме перший заступник Дмитро Давтян.

Нагадаємо, за тиждень до відпустки, 27 липня, на позачерговій сесії Запорізької обласної ради очільник ЗОДА Костянтин Бриль зробив офіційну заяву про злочин проти нацбезпеки, що скоюється на території регіону. За словами губернатора, певні сили на Запоріжжі організовують, фінансують та проводять акції, спрямовані на дискредитацію державної і місцевої влади та спотворення іміджу України. Їхньою кінцевою метою є повалення конституційного строю та зміна державного кордону.

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme