На Запоріжжі встановили нацрекорд зі швидкісного надування грілки в екстремальних умовах

Житель Мелітополя Станіслав Скочко подував грілку, поки вона не лопнула. При цьому хлопець стояв догори ногами

Про це повідомляє портал Depo.Запоріжжя з посиланням на "МВ".

Станіслав, стоячи догори ногами, надув грілку так, щоб вона лопнула, всього за 30 секунд, встановивши таким чином Рекорд України.

Тиск в гумовій грілці необхідно було довести до двох атмосфер. І як розповів Станіслав, для того, щоб зробити це, йому знадобився рік посилених тренувань. Особлива увага приділялася збільшенню обсягу легенів.

Варто відзначити, що перша спроба Станіслава встановити подібний рекорд була невдалою.

Раніше портал Depo.Запоріжжя писав про кулінарні рекорди, які встановлювали запоріжці останні роки.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Мелітополь