На Запоріжжі в’язні створювали кулінарні шедеври зі скромного заґратного раціону

В Мелітопольській виховній колонії відбувся конкурс “Кращий кухар”

Кулінарні здібності за гратами демонстрували дівчата-вихованки Мелітопольській колонії. Під час конкурсу“Кращий кухар” вони створювали м’ясні страви і святкові салати з найпростіших продуктів – тих, що видаються в харчування засудженим, повідомляє портал Depo.Запоріжжя з посиланням на прес-службу Управління Державної пенітенціарної служби в Запорізькій області.

Конкурсантки представили традиційні українські страви, а також блюда інших народів світу. Журі оцінювало як майстерність юних кулінарок, так і оригінальність презентації блюд. Переможцем конкурсу визначили вихованку Олену.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Мелітополь