Як у Бердянську викладач права вчить краян готувати солодощі

На першому майстер-класі викладача місцевого вишу бердянці готували маршмеллоу
Depo.Бердянськ
5 липня 2016 09:19
ФОТО: depo.ua
На першому майстер-класі викладача права бердянці готували маршмеллоу
На першому майстер-класі викладача права бердянці готували маршмеллоу

Тістечка, шоколадні цукерки, людяники та інші кондитерські вироби – слабкість викладача Бердянського державного педагогічного університету Артура Федчиняка. Щоправда, любить не їсти, а готувати солодощі. Причому робить це не тільки смачно, а й естетично. Своє захоплення виніс "в люди" і влаштував кулінарний майстер-клас в одному з місцевих кафе, повідомляє кореспондент порталу Depo.Запоріжжя. Готував викладач різновид зефіру – маршмеллоу. Це солодощі родом зі США. В домашніх умовах приготування такого зефіру – справа клопітка, втім, цілком можлива, запевнив Артур Федчиняк.

На першому майстер-класі викладача права бердянці готували маршмеллоу - фото 1

На першому майстер-класі викладача права бердянці готували маршмеллоу - фото 2

На першому майстер-класі викладача права бердянці готували маршмеллоу - фото 3

Маршмеллоу для свого першого майстер-класу обрав не випадково, адже літо - саме час для таких смаколиків, так як у рецептурі є свіже фруктове пюре, розповів Артур Федчиняк.

На першому майстер-класі викладача права бердянці готували маршмеллоу - фото 4

На першому майстер-класі викладача права бердянці готували маршмеллоу - фото 5

Кондитер-аматор пообіцяв, що солодкий майстер-клас - не останній. Викладач права ще хоче поділитися з бердянцями рецептами трюфелів та льодяників.

Більше про життя в Запоріжжі та області читайте на Depo.Запоріжжя

3:00
3:00
3:00
3:00
3:00
3:00
3:00
3:00
3:00
3:00
3:00