Як оголошували підозру керівнику Бердянського порту: Кілька чоловіків виганяли дівчину-прокурора

Оголошення підозри виконувачу обов'язки директора Державного підприємства "Бердянський морський торгівельний порт" ("БМТП") Миколі Ільїну сьогодні, 5 квітня, відбувалося нервово

Як оголошували підозру керівнику Бердянс…

Відповідне відео оприлюднене на сторінці Бердянського порту у "Фейсбуці", передає портал Depo.Запоріжжя.

Спочатку керівник Бердянського порту звинуватив представників правоохоронних органів в тому, що вони самі є злочинцями. А потім разом із чоловіками, що знаходяться в його кабінеті, почав перекрикувати і виганяти прокурора Запорізької обласної прокуратури Тетяну Крошку, що намагалася зачитати Миколі Ільїну підозру.

Керівник порту відмовився підписати повідомлення про підозру, начебто через те, що її вручення мало відбуватися у присутності адвоката. Тож представники правоохоронних органів просто залишили підозру на столі Ільїна. У Бердянському порту в цьому зв'язку заявляють, що була лише спроба вручення підозри і таким чином здійснюють тиск на підприємство.

Миколу Ільїна підозрюють у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 364 Кримінального кодексу України - Зловживання владою або службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки.

Нагадаємо, про вручення підозри виконувачу обов'язки директора Державного підприємства "Бердянський морський торгівельний порт" ("БМТП") Миколі Ільїну сьогодні, 5 квітня повідомив заступник міністра інфраструктури України Юрій Лавренюк. За його словами, на підприємстві виявлено низку порушень, що призвели до мільйонних збитків.

Також нагадаємо, наприкінці березня в Бердянському порту відбулися обшуки, силовики вилучали документацію.

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme